Steinbeck Aalborg

Aalborg vækster i størrelse, hvor særligt det nye Gigantiumkvarter i Aalborg Øst ved Idræts- og kulturcenter Gigantium oplever en større vækst af boliger i disse år.

DGNB Guld certificerede nybyggeri

I maj 2023 opstartede HME byggemodningen for det som skal blive til 272 boliger fordelt over 15 byhuse og 6 punkthuse. Boligerne er fordelt mellem lejligheder og rækkehuse i 68 – 123 kvm. Projektet kaldes Steinbeck og får direkte udsigt til Gigantium og Aalborg Universitet med Arne Andersen Vrå A/S som totalentreprenør.

HME står som underentreprenør med ansvar for jord-, kloak- og beton arbejdet til de 272 boliger, hvilket indbefatter etablering/drift af byggepladsarealer, kloaker, in-situ støbning af elevatorgruber, fundamenter og terrændæk.  

Fundamenterne er støbt i bredder op til 3,4 meter, hvor betonen er udlagt som flyde- og sætmålsbeton. Der er i alt blevet anvendt 2750 kubikmeter beton til samtlige fundamenter. Bygningernes terrændæk er støbt i flydebeton og efterfølgende pudset. Der blev brugt 650 kubikmeter beton til de 15 byhuses og 6 punkthuses terrændæk.

Fra starten har bæredygtighed været nøgleordet, da Steinbeck opføres som et DGNB Guld projekt, hvor HME har været aktiv i leveringen og indbygningen af DGNB certificerede materialer.

Grønne områder kommer til at præge Steinbecks samlede grundareal på 50.000 kvm, hvor HME bl.a. varetager etablering af stisystemer, terrænregulering og LAR-bassiner.

Det samlede byggeri forventes at stå færdig ultimo 2024 og være indflytningsklar primo 2025. 

Scroll to Top