Profil

HME er grundlagt i 1975 af Knud Kristensen som en enkeltmands murervirksomhed. Siden er udviklingen gået stærkt, og således er HME i dag aktive indenfor adskillelige bygge og anlægsopgaver med omkring 75 mand ansat afhængigt af sæsonen.

​Leder og ejerstrukturen har ændret sig med årene, således ejes HME i dag af 5 ledende medarbejdere, som alle har mange års erfaring hos HME.

HME fremstår i dag som den professionelle partner og leverandør af fag-, hoved- og totalentrepriser.

Kvalitet til tiden har altid været virksomhedens mål og er blevet synonym med HME. I alle byggeprocesser har vi altid fokus på et godt samarbejde med alle involverede parter, og går op i professionel styring af tid, kvalitet og økonomi.

HME har udviklet sig fra at være en lokal og regionalt opererende virksomhed til nu at være landsdækkende med opgaver indenfor byggeri og anlægsopgaver.

Værdier

​Værdierne er ikke rangordnet i forhold til vigtighed, men er listet i tilfældig rækkefølge, da de alle har samme vigtighed for os.

Vi samarbejder med vore kunder ved at give faglige kompetent råd og vejledning, som sikrer det bedst mulige slutresultat for kunden.

Vi stræber efter at holde alle aftaler i forhold til: kunder, leverandører, internt, samarbejdspartnere, myndigheder og vore øvrige omgivelser.

Synlig faglig kompetent ledelse både hos kunden og personale indenfor alle vores funktionsområder.

Vi arbejder altid efter højeste kvalitetsniveau, vi vil på kvalitet og service være de bedste indenfor vore felter.

​Alle opgaver er vigtige for os uanset størrelse – en mindre reparation skal såvel som et stort forretningscenter afleveres rettidig og på højeste kvalitetsniveau.

Vi stræber og styrer efter rettidig omhu i alle gøremål.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os