HME A/S SØGER MOTIVERET KONTORELEV TIL ADMINISTRATIONEN

Hvem er vi:

HME A/S Byg og Entreprenør blev grundlagt i 1975 og er i dag en virksomhed i massiv udvikling. Vi arbejder med cirka 70 medarbejdere indenfor alle bygge- og anlægsopgaver. Vi har gennem årerne udviklet os fra at være en lokal og regional virksomhed til nu at have byggeprojekter i gang i hele Danmark. Vi er en travl virksomhed med mange bolde i luften, men vigtigst af alt sætter vi en stor ære i vores faglighed og arbejder altid ud fra bedste kvalitetsniveau.

Det forventer vi:

For at komme i betragtning som kontorelev forventes det, at du har gennemført EUX grundforløb 1. Som virksomhed forventer vi derudover, at du er en person med høj interesse indenfor administration, og har blod på tanden for at lære jobbets mange facetter at kende. Det forventes, at du tør være nysgerrig, stille spørgsmål og udfordre dine egne evner. Det er vigtigt, at du har flair for tal. Hos HME går vi meget op i kvaliteten af alle dele af vores arbejde, og derfor søger vi en elev med flair for tal, kvalitet og grundighed. Der vil være fokus på din selvstændighed, og vi forventer derfor, at du tør påtage dig ansvarsopgaver, som er tilpasset i dit forløb.

Det tilbyder vi:

En elevplads hvor der vil være fokus på læring, sparring og din udvikling. Som kontorelev hos os kommer du til at være en del af vores administration. Dine opgaver vil primært være indenfor administration, kontering, bogføring og afstemning, samt andre ad hoc opgaver, men altid med din uddannelse i fokus.

Elevpladsen kører i samarbejde med Erhvervsskolerne Aars, hvor selve skoleforløbet vil komme til at foregå.

Læs mere om uddannelsen på www.erhversskolerne.dk

Elevpladsen tiltrædes medio september og der afholdes løbende samtaler.

Du bedes sende din ansøgning inkl. CV samt eksamensbevis til Økonomiassistent Helle Rasmussen på mail: helle@hme.dk

Kontakt

Ved yderligere spørgsmål rettes henvendelse til Økonomiassistent Helle Rasmussen på mail helle@hme.dk eller tlf. 98 66 11 91.

Ledige stillinger: 1

Vi ser frem til at høre fra netop dig

Følg os på Facebook​

Følg med i de sidste nyheder,  opdateringer og se billeder fra vores arbejde fra HME Byg & Entreprenør.

​Telefoniske åbningstider

​Vi er altid mulige at fange på telefonen, hvis du skulle have nogen spørgsmål eller forespørgsler til noget af det arbejde, vi udfører. 

Ring til os 98 66 11 00 

Man-Tor. kl. 7:30 - 16:00

Fredag kl. 7:30 - 14:00

Kontaktinformationer

HME A/S

Evaholmvej 24, Hornum 

9600 Aars

Tlf.: 98 66 11 00

E-mail: info@hme.dk 

Faktura mail: faktura@hme.dk

CVR: 25099796

Samarbejdspartnere